• BOKNINGSBARA FÖRESTÄLLNINGAR

  Här kan ni se kort information om de föreställningar som är aktuella just nu. Om man är intresserad av att boka någon av dem kan man antingen följa länken till Scenkonstportalen, eller kontakta oss på info@kloproductions.se

  Eldorado

  Ett koreografiskt kollage av världsbildsbubblor

  Koreografi: Anna Johansson

  Ljud, musik, text: Sara Jefta, Emelie Trossö och Fia Janninge

  Dans (medverkande på scen): Rebecca Yates, Sören Linding Urup, Fie Dam Mygind.

  Scenografi, kostym, ljus: Lisa Hjalmarsson

   

  Eldorado är en intensiv dansföreställning i form av ett koreografiskt kollage, fyllt av oväntade påståenden, blinda avfärdanden, tvärsäkra gissningar och rakt-på-sak-ransakelser. Där situationer uppkommer som är lätta att känna igen, men som glider mot en plötsligt absurd tillvaro.


  Föreställningen kommenterar påståendet om att vi inte längre har en gemensam sanning att förhålla oss till utan lever efter vår egen sanning. I ett samhälle där vi delas in i kategorier, inte bara utifrån ålder, etnicitet, genus och andra yttre omständigheter men också utifrån våra inre omständigheter - våra idéer och uppfattningar. Men alla dessa små Eldoradon av idétillhörighet existerar i samma fysiska verklighet och påverkar och influerar varandra. Med föreställningen vill vi utmana denna sociala struktur, där utrymmet för att ha fel, byta åsikt eller i grunden försöka förstå en meningsmotståndare har blivit så oerhört litet.

   

  Säljblad Eldorado

  Mer information finns på: scenkonstportalen.se

  Koppla Kropp

  En föreställning full av dans, musik och teater riktad till lågstadiet.

  Av och med:

  Rebecca Yates, Emelie Trossö, Lucas Carlsson och Fia Janninge

   

  Man tänker inte så mycket på kroppen. Den bara finns där. Den kan böja och sträcka, den kan öppna och stänga den kan stå på tå och den kan gå. Kroppen kan skopa och skotta, den kan flexa och spänna. Den kan ramla, rulla och gläfsa. Kroppen kan vara lätt eller stark. Den kan vara långsam eller plötslig. Den kan vara fri eller frusen.

   

  I föreställningen "Koppla Kropp" möter vi en musiker, två dansare och en skådspelare som tillsammans försöker förstå kroppen genom toner, rörelser och tankar.

   

  Säljblad Koppla Kropp

  Mer information finns på: scenkonstportalen.se

 • Eldorado

  film av Leo Åkesson

  Koppla Kropp

  film av Anna Johansson

  Tête-à-tête

  filmad av Fredrik Andrén, redigerad av Rebecca Yates.